Jäseneksi

Värinä ottaa vastaan jäsenhakemuksia

Jos olet kiinnostunut liittymään jäseneksi osuuskuntaan, kirjoita vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se osoitteeseen ida.taavitsainen(at)gmail.com tai Värinä, Lemuntie 4 D 34, 00510 Helsinki. Värinän hallitus käsittelee uudet jäsenhakemukset mahdollisimman pian, viimeistään seuraavan kalenterikuukauden aikana.

Kerro hakemuksessa kuka olet ja miksi haluat liittyä Värinään. Liitä hakemukseen 1–3 työnäytettä, ansioluettelosi sekä linkki nettisivuillesi. 

Tämän linkin kautta pääset tutustumaan myös Värinän hinnastoon.

Värinän jäsenenä pääset nauttimaan seuraavista eduista:

Opiskelijajäsenyys

Jos olet taide- tai valokuvaopiskelija, voit hakea Värinän opiskelijajäseneksi. Laita normaaliin tapaan jäsenhakemus ja muista mainista hakevasi opiskelijajäsenyyttä.

Opiskelijajäsenenä saat ensimmäisen jäsenyysvuotesi vuosivuokran täysin veloituksetta. 

Värinä tarjoaa kuva-alan opiskelijoille pääsyn Suomessa ainutlaatuiseen analogiseen väripimiön, joita valokuvaoppilaitoksilla ei enää ole. Värinällä on mahdollista ottaa vedostustaidot haltuun osaksi tulevaa ammattitaitoaan.

Opiskelijat voivat toteuttaa Värinässä jo opintojen aikaisia lopputyö-, näyttely- tai portfolioprojektejaan sekä jatkaa omaehtoista työskentelyä valmistumisen jälkeen.

Liity jo opiskeluaikana, jolloin sinulla on oma taiteellinen tukikohta laitteineen heti valmistumisen jälkeen!

Eläkeläisjäsenyys

Jos olet eläkeläinen, voit hakea Värinän eläkeläisjäseneksi. Laita normaaliin tapaan jäsenhakemus ja muista mainista hakevasi eläkeläisjäsenyyttä.

Eläkeläisjäsenenä saat ensimmäisen jäsenyysvuotesi vuosivuokran täysin veloituksetta. 

Värinän jäsenyys antaa kokeneellekin kuva-alan ammattilaiselle keskittymiseen mahdollistavan taiteellisen työtilan, ajanmukaiset fasiliteetit sekä pääsyn osaksi ammattitaitoista taiteilijayhteisöä.